Mangosangria

Mangosangria

Vissa som jagar kolhydrater aktar sig för att dricka något annat än vatten. Andra kan tänka sig att dricka en begränsad mängd alkohol men väljer varianter som inte är proppade med höga halter sockerarter. Vanlig fruktjuice och läsk går bort för mig men det finns ”juice” och läsk som innehåller 0 kolhydrater och det dricker jag ibland. Jag älskar drinkar men de innehåller ofta sockerstinna likörer eller annat för mig olämpligt. Den här drinken är gjord på vin och nollkolhydratsdryck. När jag dricker vin siktar jag in mig på sådana som ligger runt 3 g socker per liter.

Det här behöver du

1/3 rött vin med låg sockerhalt
1/3 Mangojuice, sockerfri (Lowcaly)
1/3 Sprite Zero
Massor av is
Myntablad, färska
Hallon eller jordgubbar

Så här gör du

Fyll ett glas med is. Häll på vinet och sedan mangojuicen för att sista toppa med läsken. Lägg i myntan och bären. Njut!Lämna ett svar